What Ever #27

Man Repeller

fashionpolish_manrepeller_leandramedine_1

Indeholder reklamelinks: En af de allerførste blogs jeg begyndte at læse var Leandra Medines Man Repeller. Det var i 2009 – da jeg stadig var barnepige i Klampenborg og flere timer om dagen mens det var babysovetid læste jeg blogs på min computer. Leandra Medine er sjov. Og så er hun virkelig god til at klæde sig på. På en ret crazy måde. Hun klæder sig på for sin egen skyld og er ligeglad med om det virker repelling til det modsatte køn. Jeg startede min egen blog samme år. Jeg kunne lide drengetøj, mange lag og havde kort hår. Måske der var en smule Man Repeller i mig også.

Siden da er Leandra blog blevet til et helt community med klummer, nyheder, gallerier og historier fra kvinder i hele verden. Hendes hjemmeside er bestemt interesant, men det er ikke længere hendes personlige blog og man skal lede længe efter billeder og artikler fra hendes pen. Jeg følger stadig trolig med på hendes instagram HER.

Jeg har længe haft hendes bog Man Repeller stående på hylden. Troede faktisk jeg havde læst den som en slags research til DEN her bog. Men da jeg tog den frem kunne jeg se på bogmærket at jeg havde læst cirka 10 sider. Derfor røg den med i kufferten til Frankrig og blev slugt på 1.5 dag på stranden. Jeg havde faktisk glemt hvor sjov jeg synes hun er og hvor imponerende en business hun har bygget på ret kort tid – var virkelig godt underholdt, og tænkte derfor at tippe om bogen hvis i mangler lidt inspiration på den front. Du kan finde bogen HER.

One of the very first blogs I started to read was Leandra Medine’s Man Repeller. Leandra Medine is funny. And a really good dresser.  In a pretty crazy way. She dresses for her own sake and does not care if it seems ‘repelling’ to the opposite sex. I started my own blog that year. I liked boy clothes, many layers and had short hair. Maybe there was a bit of Man Repeller in me too?!

Since then, Leandra’s blog has become a whole community of chimes, news, galleries and stories from women around the world. Her website is definitely interesting, but it’s no longer her personal blog and I miss her outfit pictures and articles from her pen. A quick fix is following her personal instagram HERE.

I have had her book Man Repeller standing on the shelf for a long time. I thought I had read it as a kind of research for THIS book. But the bookmark showed I had only read about 10 pages. I brought it to France and read the whole thing in 1.5 days on the beach. I actually forgot how funny I think she is and how impressive a business she has built in a very short time. You can find the book HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #27