10.07.17

Summer in France

fashionpolish_frankrig_2

fashionpolish_france_1

fashionpolish_frankrig_3

fashionpolish_frankrig_4

De fleste år af mit liv har jeg holdt min sommerferie i Danmark. Jeg har været hele landet rundt (undtagen Bornholm, og det gad jeg godt snart lave om på!) og elsker virkelig sommer i Danmark. Sidste år var jeg dog med min far, hans kone og mine to brødre og to søstre i Sydfrankrig og forelskede mig fuldstændig i stedet. Varmen, maden, farverne. Alt. Derfor pressede jeg også ekstra på, da min kæreste og jeg skulle planlægge sommerferie i år – en uge på stranden med bøger, kirsebær og kold hvidvin. Hold da op hvor er det tiltrængt.

Overvejede faktisk om jeg skulle holde offline-ferie og slukke telefonen helt, men blev enig med mig selv om at det ville være tortur når der er så mange smukke ting at fotografere og dele ved den franske kyst. Men, computeren er blevet derhjemme, så bloggen holder en velfortjent sommerferie de næste otte dage. Glæder mig til at fylde op med sommerbilleder når jeg er tilbage, i mellemtiden er der en lille serie billeder fra min ferie sidste år for at komme endnu mere i stemning. Jeg kommer uden tvivl til at fylde min Instagram og Instastory så husk lige at følg med der hvis I ikke allerede gør via @fashionpolishdk.

I spend most of my summers in Denmark. I actually really love Danish summers with fresh strawberries, never-ending nights and sommer cabins, but last year I had my first vacation in France and loved it. I convinced my boyfriend to book our holiday at the French coast and cant wait for another week of the beautiful colours of France. This is a bunch of pictures from my trip last year. What are your holiday plans?

1 kommentar

  • Sydfrankrig ER super dejlig! Det er også klart på listen over steder jeg vil til igen igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10.07.17