04.07.17

Beach Activities

fashionpolish_beachactivities_1

BOOK I Love Dick by Chris Kraus CACTUS PEN Asos TRAVEL BACKGAMMON SPC Collection PLAYING CARDS No 333 BOOK Moonwalking With Einstein by Joshua Foer BEACH TOWEL Algan

Indeholder reklamelinks: Selvom det ikke helt er strandvejr herhjemme endnu er der sikkert mange af jer der læser med som er på vej på solferie. Jeg tager selv til Frankrig om en uge og planen er at være på stranden sådan cirka hver dag. Jeg er dog ikke så god til at solbade i mange timer af gangen uden aktivitet, så jeg har samlet en lille guide til fem ting du kan lave i vandkanten – mens du ser SÅDAN HER UD.

Læse Læse Læse: Jeg er virkelig dårlig til læse bøger i hverdagen (tak Netflix, HBO, Viaplay og DR TV for at have ødelagt den gode vane), men til gengæld elsker jeg at læse på ferier. Jeg læser virkelig hurtigt så har altid to bøger med – gerne forskellige genre så jeg kan bytte lidt rundt hvis jeg går død i den ene. Denne sommer vil jeg gerne læse Moonwalking With Einstein og forhåbentlig forbedre min elendige hukommelse og I Love Dick som skulle være virkelig sjov og hvis omslag nok også vender et par hoveder på stranden. Jeg kan håber naturligvis også at der er et par SMART pakket til strandtaskerne rundt omkring i verden. Den kan I finde HER.
Moonwalking With Einstein by Joshua Foer og I Love Dick by Chris Kraus

Kryds&Tværs: Ok, det er her min indre mormorsmag sparker ind, men jeg elsker altså kryds og tværs. Det føles rart at bruge hovedet mens man slapper af og kan sagtens være en fællesaktivitet hvis man vælger et hæfte med forskellige quizkryds i. Jeg plejer at købe en Kryds og Tværs i lufthavnen – så husk en kuglepen (living on the wild side) eller blyant.
Cactus Pen via Asos

Kortspil: Sidste år var jeg i Milano med en veninde og hver gang vi satte os på en cafe og bestilte en Aperol Spritz genoptog vi verdens længste spil 500. Det er verdens bedste tidsrøver og virkelig smart hvis man (som mig) har tendens til at hive telefonen frem hver gang man sætter sig et sted. Hvis det er nogenlunde vindstille kan man sagtens spille på stranden også.
Playing Cards

Strandtennis: En strandklassiker som både er pænt til Instagram og virkelig sjovt når man trænger til at kom op af strandstolen. Jeg har fået det pæneste strandtennissæt fra By Malene Birger som jeg desværre ikke kunne finde online men det skal helt sikkert med i tasken til både Frankrig og Tisvilde senere på sommeren. Hvis man lever sig nok ind i spillet gælder det vel næsten som lidt Crossfit, ik?
Beach Paddle Set

Brætspil: Ok, lægger sig op af kortspillet. Men blev bare så begejstret da jeg fandt denne rejseversion af klassisk Backgammon på min webshop surfertur. Alternativt tag en bunke Bezzerwizzerkort med hjemmefra og quiz hinanden fra hver jeres strandstol.
Travel Backgammon

Can’t wait for my vacation starting next week. Just as much as I love the beach, just as bored do I get after hours in the sun. I need activities! So I gathered five fun things to do on the beach, including a lot of reading, crossword puzzles and playing cards. Oh, and a beach classic the paddle set!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

04.07.17