What Ever #26

Vacation

fashionpolish_vacation_stories_havaianas_sp20_ajmorgan_1

FLIP FLOPS Havaianas BAG Asos SWIMSUIT & Other Stories SUNSCREEN P20 SUNNIES A.J Morgan

Indeholder reklamelinks: Den 11. juli tager jeg på sommerferie. En uge i Frankrig med min kæreste hvor vi skal ligge på stranden, drikke kold rosé og spille kort på vores altan om aftenen. Jeg glæder mig så meget jeg næsten ikke kan holde det ud. Går og planlægger hvilken stråtaske jeg skal have med til strandture. Om to badedragter er nok? Hvad jeg skal læse under en parasol i skyggen. Hvis I har nogle gode tips til loppemarkeder, restauranter og hemmelige strande i området omkring Nice og Villefranche-sur-Mer må i meget gerne dele! Kom nu ferie!

On the 11th of July my summer get away begins. Me and my boyfriend in France. I’m so excited – especially since it’s been raining non stop in Copenhagen. Please share any tips for secret beaches, flea markets and great restaurants in Villefranche-sur-Mer!

3 kommentarer

  • M.

    Og evt. leje en bil og køre til Vence, Tourrettes sur loup eller nogen andre små fine bakketopsbyer. Og nu du har den, er det kun en dagstur til Monaco og retur igen, forhåbentlig med flere lommepenge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.

    Paloma beach og gåtur rundt om halvøen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #26