26.06.17

27.06.17

fashionpolish_asics_vero_moda_1

fashionpolish_asics_vero_moda_2

DRESS Vero Moda SNEAKERS Asics

Indeholder reklamelinks: Da jeg lagde denne kjole på min Instagram Story i sidste uge gik min indbakke amok. Den er også pæn, og nem og sommerlig og ikke mindst billig. Faktisk så billig at jeg købte den i to forskellige farver. Den er fra Vero Moda og er så vidt jeg kunne finde frem til kun at finde i deres fysiske butikker, og ikke på deres webshop. Rygterne siger der kommer flere farver til august og så koster den 259 kr. Alternativt findes der ret mange fine versioner på Asos blandt andet DENNE, DENNE og DENNE – og så er der naturligvis de “originale” fra Réalisation Par.

I showed off my new dress on my Instagram Story last week and you all went bananas 🙂 I totally get it. The dress is nice, cheap and perfect for summer. It’s by Vero Moda but as far as I can see only available in their stores and not online. I looked a bit online and found some similar HERE, HERE og HERE – and off course the original by Réalisation Par.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.06.17