Festival Ready

5 Facts About Me

fashionpolish_facts_about_me_1

For noget tid siden delte jeg DETTE populære indlæg med 10 Facts om mig selv. Jeg har brudt min hjerne (og spurgt HENDE her til råds) og fundet frem til fem facts (eller nærmere særheder) om mig selv.

Jeg ser virkelig virkelig mange serier. Ofte ser jeg serier jeg har set før (som Modern Family, New Girl eller Sex and the City) som baggrundslyd i høretelefoner når jeg blogger eller arbejder derhjemme. Jeg kan de fleste punch lines udenad. Derudover er favoritterne i øjeblikket Downton Abbey, Veep og Silicon Valley.

Jeg har været på Roskilde hvert år siden 2004. Det var sommerferien lige efter min efterskole og jeg fik stjålet min sovepose i køen, og mine gummistøvler foran mit telt. Jeg havde 1.500 kroner med til at klare mig i otte dage. I år skal jeg afsted igen, heldigvis med et lidt højere budget så jeg kan få burger hver dag og håber på at se SÅDAN her ud fra på onsdag.

Jeg er vanvittig lydfølsom. Andre menneskers smasken, hosten, snøften eller lignende gør mig så hidsig at jeg kan begynde at græde. Jeg kan under ingen omstændigheder koncentrere mig hvis der bliver spist et æble ved siden af mig. Jeg synes det er en ret pinlig lidelse, men jeg kan simpelthen ikke styre hvor forfærdeligt jeg synes det er.

Jeg vasker meget sjældent mit hår med shampoo. Jeg skyller det hver morgen, men det bliver kun vasket når jeg er til frisøren hver 4-5 måned. Synes mit hår får en meget pænere struktur når det ikke er nyvasket og vil vove at påstå det aldrig fremstår fedtet.

Jeg er stor fan af Pippi Langstrømpes motto “Det har jeg ikke prøvet før, det er jeg sikkert god til” og det betyder jeg nogen gange overdriver lidt med mine talenter – som da Frede og jeg red på heste på Island og jeg sagde til instruktøren jeg var øvet rytter for at få en vildere tur – eller da jeg klippede en af mine venner med en trimmer i forventning om at det ikke kunne være så svært. Førstnævnte gik godt, jeg mener stadig jeg har naturtalent for ridning, det sidste – knap så succesfuldt og han så virkelig sjov ud bagfra i en månedstid efter.

Husk også at I kan følge mig på Instagram @fashionpolishdk og snapchat @sidselalling og og og på Facebook @fashionpolishdk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival Ready