13.06.12

Nørgaard – Danmark

norgaard_danmark_web

De seneste dage har jeg arbejdet på højtryk for at være klar til lanceringen af DETTE projekt. Mads Nørgaards nye underlinje Nørgaard – Danmark som er en pigekollektion i økologisk bomuld lavet her i Danmark. Udover billedmateriale og pressemeddelse, afviklede jeg sammen med min assistent Anna en pressemorgenmad på Apollo imorges hvor vi viste kollektionen, og så har vi lavet den sejeste video med soundtrack fra Karl William – se den HER. Jeg er simpelthen så pavestolt af resultatet!

I have been working non stop the last days on getting ready for THIS launch. Mads Nørgaard’s new sub line; Nørgaard – Danmark is a women collection in organic cotton made in Denmark. Together with my assistent Anna we have made everything from photos, press releases, press breakfast and the coolest video – shot on an iPhone on a Sunday in Copenhagen with a soundtrack by Karl William. Be sure to watch it HERE.

2 kommentarer

  • Hvor sejt og spændende – det glæder jeg mig virkelig til at kigge nærmere på. Kommer linjen ikke på webshoppen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, det er desværre kun til salg i butikkerne på Strøget og Tullinsgade 🙁 KH Sidsel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13.06.12