05.06.17

Northside Festival: Sidsel Alling

fashionpolsih_northside_sidselalling

EARRINGS Jane Kønig SWEATSHIRT Acne Studios PANTS Mads Nørgaard SNEAKERS Asics

Min festivalbillet er akkrediteret af Northside Festival

Indeholder reklamelinks: Til mit sidste Northside-indlæg har jeg sat mig selv i stævne. Jeg elsker nemlig Northside og glæder mig virkelig meget til at skulle afsted igen i år. Vejret ser helt håbløst ud, men heldigvis skal jeg bo på hotel så alt kan løses med et karbad og morgenmadsbuffet. Håber jeg. Læste I Trines guide til festivalen HER? Eller min veninde Nannas HER? Her kommer mine bedste tips Northside Festival.

Hvilke festivaler skal du på i år?
Jeg tager de to store festivaler; Northside og Roskilde. Sidstnævnte er i arbejdssammenhæng så det bliver denne weekend jeg virkelig kan slippe tøjlerne og feste.

Hvad glæder du dig mest til at se på Northside?
Vi er omkring otte gamle veninder der skal afsted sammen – uden kærester og børn. Traditionen tro skal vi holde champagnebrunch lørdag inden vi drager ud på pladsen og det er altid den bedste start på dagen. Jeg glæder mig også virkelig meget til musik, sing-a-long og Champagnebaren.

Hvad skal du høre?
Jeg har stået på en festival hvor Frank Ocean ikke kom. Det nægter jeg kommer til at ske igen. Han skal skal skal komme. Derudover glæder jeg mig til gensyn med Mø, Run the Jewels og Thomas Helmig. When Saint Go Machine og James Blake har jeg set flere gange før men begge acts skuffer aldrig.

Hvad skal du drikke?
Champagne og vodka med energi – helst Maté Maté. Jeg skal også have kolde fadøl og shotsrør. Og måske en Irish Coffee hvis regnen ikke stopper.

Hvad skal du spise?
Min Crossfit Challenge må lige holde sig for øjnene denne weekend så jeg kan spise toast og pomfritter med god samvittighed. Alt beige mad står øverst på listen.

Hvad skal du have på?
Det bliver umuligt – jeg tror jeg kommer til at kører bløde lag i form af DE her bukser, sweatshirts og en vandafvisende maccoat. Nægter at pakke gummistøvler selvom der står regn på min vejrapp. Til gengæld pakker jeg min gule regnbøllehat – den fungerer også i solskin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05.06.17