Out with the old / In with the new

Northside Festival: Nanna Simone Jensen

fashionpolish_northside_nannasimonejensen_1

SNEAKERS Nike Sock Dart BAG Mads Nørgaard JEANS Weekday Ami DRESS Nué Notes

Min festivalbillet er akkrediteret af Northside Festival

Indeholder reklamelinks: Vi fortsætter min lille festival-forfest med en af mine allerbedste veninder. Nanna og jeg mødte hinanden da vi kom i gymnasieklasse sammen i Aarhus, hun flyttede ind i min ét-værelseslejlighed i København og nu er hun lige blevet mor til verdens sødeste Asger. Først delte jeg indlægget med Trine HER og nu har jeg bedt Nanna dele lidt festivalfavoritter og tips til Northside Festival i weekenden.

Hvilke festivaler skal du på i år?
Jeg er egentlig ikke den typiske festivalgænger, som koste hvad det vil, skal på festival. Jeg har faktisk kun besøgt de to største, danske klassikere Roskilde og Skanderborg og kun et par gange. Men i år skal det være, og jeg skal på Northside, hvilket jeg glæder mig helt vildt til.

Hvad glæder du dig mest til at se på Northside?
Mest af alt glæder jeg mig til stemningen og til at drikke øl, hænge ud med mine venner og danse, da jeg var gravid sidste sommer. Og så glæder jeg mig helt vildt til at se Frank Ocean og MØ!! Så please lad det blive godt vejr fredag.

Hvad skal du høre?
Selvsagt Frank Ocean! Og James Blake er også på min must-see-liste. Jeg er ligesom Sidsel en vaskeægte Aarhusianer og må ærligt indrømme, at jeg elsker Thomas Helmig og kan alle sangene udenad – det kan kun blive godt! Må altså derfor gå glip af Chinah. Jeg har oplevet dem et par gange, og ville ellers gerne have set dem. Hvis jeg (og min kærestes forældre som passer vores baby) kan holde til det, så vil jeg også meget gerne høre Radiohead sammen med mine venner som er store fans.

Hvad skal du drikke?
Jeg glæder mig virkelig til store fadøl – det hører sig til! Men jeg skal også drikke Aperol Spritz og Gin og Tonic – især hvis solen skinner.

Hvad skal du spise?
Åh! Jeg er så uheldig at være glutenintolerant, så det man kan få uden hvede. Jeg ryger garanteret i en salat eller chili con carne- bod, selvom jeg bare hellere ville spise burgere og tacos. Vi får at se, det er heldigvis blevet moderne at være sart overfor gluten, så måske nogen har fundet på noget lækkert.

Hvad skal du have på?
Jeg hader at pakke og tænke outfits ud i fremtiden – det er så svært! Men tænker, at iføre mig lette, sommerlige kjoler på jeans og en strik eller sweatshirt til de koldere aftentimer. Og så skal jeg have en smart taske med, hvor der er plads til det hele. Og naturligvis solbriller, for solen SKAL skinne, bare en gang imellem.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out with the old / In with the new