Northside Festival: Trine Kjær

Out with the old / In with the new

fashionpolish_zadaa_1

Sponsoreret af Zadaa

Hvis I har læst med på bloggen længe ved I at der er to ting jeg elsker når det kommer til shopping. Udsalg og loppemarkeder. Jeg har en temmelig fyldt garderobe og et virkelig fyldt skoskab så prøver at holde fast i at der skal noget ud før der kan komme noget nyt ind. Jeg tager en gang imellem en ordentlig tur på loppemarked og sælger ud, men hvis det er dyrere og pænere ting kan jeg bedst lide at sælge på nettet og derfor har jeg sagt ja til at afprøve den nye salgsapp Zadaa.

fashionpolish_zadaa_2

Det smarte ved Zadaa er at man fra start indtaster sine mål og størrelser og derefter bliver salgsfeedet opdateret så du kun bliver præsenteret for tøj og sko der passer til dig. Man kan også vælge specifikke mærker, prisklasser eller andre størrelser man er på jagt efter. Zadaa har bedt mig oprette min egen boutique på appen hvor jeg blandt andet har sat DE HER bukser, DENNE kashmirstrik, DE HER bukser og et par af DISSE øreringe til salg. Jeg har også sat en Marni-nederdel og et par Prada-sandaler på som jeg synes fortjener et nyt hjem med lidt mindre fyldte hylder. I finder mine annoncer ved at downloade appen til iPhone HER eller til Android HER og finder min salgsbanner under discover (øjesymbolet nederst i appen).

Hvis I selv vil have ryddet lidt op i garderoben er det super nemt at lave annoncer direkte fra telefonen og lave sin egen boutique – derudover har de en Zadaa Package løsning hvor køber betaler 30 kr. for forsendelse og sælger får en portokode der kan bruges med tjenesten DAO i udvalgte drop points. 

Sig endelig til hvis der er noget I synes jeg burde lægge på appen – det kan jo være jeg vil sælge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Northside Festival: Trine Kjær