What Ever #22

Northside Festival: Trine Kjær

fashionpolish_northside_trine_kjaer_1

SUNNIES Asos CAP Etsy DRESS Mads Nørgaard HOODIE Bianca Chandôn SNEAKERS Nike Cortez

Min festivalbillet er akkrediteret af Northside Festival

Indeholder reklamelinks: Hvis der er noget jeg har glædet mig til i månedsvis er det Northside Festival i Aarhus den kommende weekend. Det er verdens bedste måde at starte sommeren på, især i år hvor jeg skal afsted sammen med en masse veninder med planlagt champagnebrunch, shotsrør, Frank Ocean og Thomas Helmig Sing-A-Long koncert. Jeg har bedt et par af mine bedste damer om at fortælle lidt om deres festivalfavoritter, og første i rækken er Trine Kjær som elsker Northside ligeså meget som mig.

Hvilke festivaler skal du på i år?
Normalt byder min sommer som minimum på SPOT festival, NorthSide Festival, Roskilde Festival, Skanderborg Festival og Grøn Koncert, men i år bliver det lidt anderledes, da jeg har termin i slutningen af juni (får helt sikkert et Roskilde barn ;)) Derfor bliver det kun til Northside Festival for mit vedkommende.. men det er heldigvis også min yndlings festival.
Hvad glæder du dig mest til at se på Northside?
Uden sammenligning Frank Ocean!! Jeg næsten græd af glæde da han blev offentliggjort.. Desværre er han en ustabil størrelse, der sagtens kunne finde på at aflyse lige inden – ligesom han netop har gjort i USA. Men jeg krydser fingre. Jeg har set ham en gang før på Hove Festival i Norge, og selvom han er indadvent og ikke giver specielt meget af sig selv, så var det en af de bedste koncerter jeg har set. Derudover bliver det alt for vildt at se Radiohead og så glæder jeg mig til at danse med min kæmpe mave til The Prodigy.
Hvad skal du høre?
Intet kan forhindre mig i at høre Frank Ocean, The Prodigy og ikke mindst Radiohead. Derudover glæder jeg mig altid til at høre Liss og When Saints Go Machine, og så er jeg spændt på at høre Off Blume for første gang. Og nårh ja, så glæder jeg mig også til at høre James Blake – har set ham på både Roskilde og Northside og han plejer at være mega sej.
Hvad skal du drikke?
Normalt ELSKER jeg festivalsfadøl og de der lækre økologiske drinks fra Nohrlund, men i år bliver det virgin drinks og kildevand.
Hvad skal du spise?
Jeg har endnu ikke fundet en must-eat bod på Northside som jeg fx har på Roskilde Festival, så jeg må tage det lidt som det kommer. Håber der er nogle nye sjove steder.
Hvad skal du have på?
Hvis det bliver som det plejer, så regntøj – det regner næsten altid minimum en af dagene på Northside!! Derudover bliver det til løse kjoler, hvor der er plads til både mig og baby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #22