Cecilie Bahnsen x Pieces

Smells like home

fashionpolish_pretty_please_home_fragance_1

  1. Meraki   2. Clean   3. Skandinavisk   4. Diptyque

Indeholder reklamelinks: Når det kommer til mit hjem er jeg lidt af en samler, og noget jeg virkelig har en svaghed for er duftlys og duftpinde. Jeg elsker alle former for home fragances der dufter af rent vasketøj og friske blomster og tænder næsten altid et duftlys lige ved siden af mig når jeg sidder med min computer og arbejder.

One thing you can always find in my home a huge selection of home fragrances. I love scented candles smelling like fresh laundry and I always light one up when I work from home. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cecilie Bahnsen x Pieces