Danish Design Week: Design x Change

17.05.17

fashionpolish_prada_levis_501_1

COAT Vintage JEANS Levi’s 501 (in Nørgaard Paa Strøget) SHOES Mango (similar HERE) BAG Prada SUNNIES Sunbuddies

Indeholder reklamelinks: Hvis man følger med på Instagram og Snapchat (håber jeg da i gør!) så har I nok fornemmet at jeg har gjort lidt af et køb i sidste uge. Faktisk har det været længe undervejs. Husker I indlægget HER? Jeg har haft Prada på hjernen, men den taske har ikke været til at finde. Derfor var jeg helt ude af mig selv da min kærestes familie Facetimede mig fra New York – for der stod tasken! I rød.

Jeg har brugt de sidste mange år på at sige jeg ikke går med farver. Jeg har skrevet en bog med udgangspunkt i at man sagtens kan være smart i navy, sort og grå. Så en rød taske virkede som alt alt for meget. Men efter en lang chat med Frede, blev jeg overbevist om at det faktisk ikke passer. For det sidste års tid har jeg tilført en hel del farver og mønstre i min garderobe. Se bare HER, HER og HER og jeg kan faktisk godt lide det. Så jeg købte sku tasken – fik den fragtet hjem i en kæmpestor Prada-pose så jeg selv kunne åbne den i søndags. Jeg har haft den med mig over armen i 4 dage nu og er endda blevet stoppet af ældre dame på cykel der synes den var flot og farverig. Jeg synes den er så smart! og jeg har det lidt SÅDAN her når jeg viser den frem.

If you follow Instagram and Snapchat (I hope you do!), You’ve probably noticed something cooking about Prada. Do you remember the post HERE? I have had Prada on my mind for a long time, but the bag was sold out everywhere. Can you imagine my excitement  when my boyfirends’s family Facetimed me from New York –  there it was! In red.

I have spent the last years boycotting all colours in my wardrobe. I have written a book with the mantra that you can easily be smart in navy, black and grey. So off course, a red bag seemed like way too much. But after a long chat with Frede, I became convinced that I actually don’t mind colours that much. For the last year, I have added a lot of colors and patterns in my wardrobe. Just look HERE, HERE and HERE, and I really like it. So I bought the bag – got it shipped home in a huge Prada bag so I could open it on Sunday. I’ve had it with me  for 4 days now and have even been stopped by older lady who complimented me on being so fresh and colorful. And I really love it!

4 kommentarer

 • Sidsel – dit pandehår er simpelthen så pænt! Har bogmærket billeder af det jeg ved ikke hvor mange 😀 Hvem klipper dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 🙂 Jeg bliver klippet hos Gun-Britt af dygtige Frederikke
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej hvor ER den skøn, flot og fed den taske! Jeg eeelsker din stil og bliver virkelig inspireret af din måde at sætte outfits sammen på! Glæder mig til at se mere til tasken! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Design Week: Design x Change