08.05.17

Beachy

fashionpolish_beach_prettyplease_toteme_topshop_asos_havaianas

SHIRT Topshop Unique SUNNIES Asos FLIP FLOPS Havaianas BATHING SUIT Toteme BAG & Other Stories

Indeholder reklamelinks: Jeg ved godt det er lidt tidligt at pakke strandtasken, men jeg har bestilt en sommerferie i Sydfrankrig og jeg glæder mig helt utrolig meget. Derfor var jeg også meget tæt på at klikke DENNE badedragt hjem som er sat ned denne weekend. Min strandtaske skulle naturligvis også indeholder solbriller, klipklappere og en let skjorte til den skarpe sol.

I know it’s a bit early to pack my beach bag but I have a vacation in France this summer and I can’t wait to go. The cool Toteme bathing suit is on sale this weekend and I feel very tempted to press buy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

08.05.17