06.05.17

5 Links To Click Today

fashionpolish_links_1

Jeg bruger cirka 10 timer på nettet hver dag. Først min telefon om morgenen. Så ind på kontoret hvor en stor del af min arbejde er at holde øje med hvad der sker på World Wide Web, så lidt mere telefon og så tager jeg gerne lige et par timers blogarbejde og surfing når jeg kommer hjem i min stue. Det ender tit med mange gemte links og billeder. Nogle af billederne ender på #SundayScreenshots på min Instagram HER mens andre bliver sorteret i mapper på Pinterest HER men links ryger nemt i glemmebogen så nu har jeg samlet fem jeg synes I skal klikke på idag.

Min kusine Anne er rimelig Bad Ass! Hun arbejder nemlig som journalist i hele verden og lige nu er hun mellemøstkorrespondent i Irak. Følg hendes ret anderledes hverdag på Mies blog HER.

Jeg elsker når mode bliver nørdet og ikke mindst afspejler tendenser i samfundet. Derfor har jeg også læst en del artikler om hvorfor lyserød lige pludselig er blevet så populær. Teorien om at det er millennial generationens opgør mod kønsstereotyper er virkelig interessant. The Cut forklarer tendensen HER og HER.

Apropos nørdet: En af mine absolutte yndlings-sneakers er Adidas’ Stan Smith model der blev relanceret i 2014. Det blev en afgørende sko for Adidas’ forretning og BOF skriver sej artikel om emnet HER.

Jeg har ikke nogen videregående uddannelse og det er jeg ikke det mindste flov over. Jeg har skrevet langt indlæg om emnet HER.

Frede har taget en kold tyrker når det kommer til to-go kaffe i aprilmåned. Det viste sig at være nemmere end først troet – læs om det HER og i samme tråd Emilys 6 små grønne hverdagsudfordringer HER.

I spend most of my waken hours online. Both on my phone, at my office and home with my laptop. Always surfing the world wide web. This ends up in quite a collection of great links so I thought I’d share five for you to click today!

My cousin is a middle eastern correspondent working as a freelance journalist. Read about her everyday life HERE.

Pink has turned into the colour of the millennial generation. The Cut has a interesting answer on why pinks is still so cool HERE and HERE.

Adidas hit a gold mine when they relaunched their Stan Smith shoe in 2014. BOF tells the story of the show so well HERE.

Just like Kanye West I am a college drop out. Read my story of how I came to work in fashion with no degree HERE.

My blogger BFF Frede cut of her spendings on to go coffee. A lesson to us all HERE.

1 kommentar

  • Klara H

    Hvis du nogensinde får lyst til at sælge din Gosha jakke, vil jeg hellere end gerne købe den! Og nåå ja, så bare tusinde tak for en alt for cool og inspirerende blog. Jeg har været trofast følger siden 8. klasse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06.05.17