01.05.17

Weekend in Vienna

weekend_in_vienna_1

SUNNIES Asos BAG Nannacay TRENCHCOAT Topshop (on sale HERE)

Indeholder Reklamelinks: Fredag meget tidlig morgen sætter min lillesøster og jeg os i et fly mod Wien. Vi skal nemlig besøge vores tredje søster som lige nu studerer i byen. Jeg har aldrig været i Wien, men alle siger byen er fantastisk smuk og jeg håber det er forårsvejr så jeg kan sidde på fortorvscafeer og lufte bare ankler og min nye trenchcoat som forhåbentlig når hjem inden jeg tager afsted! Hvis I har nogle tips til byen må I meget gerne dele i kommentarfeltet nedenfor!

This Friday me and my sister are going on a weekend trip to Vienna to visit our other sister. I never been before so please share any tips!

2 kommentarer

  • Anna

    Museumsquatier, og især det moderne kunstmuseum momuk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

    Porto Pollo på lördag, bästa dagsfesten!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.05.17