23.04.17

White Tea

fashionpolish_elizabetharden_2

Sponsoreret af Elizabeth Arden

Lange, rolige morgener er noget af det bedste jeg ved. Vågne tidligt uden planer, tage en kop kaffe med ind i sengen sammen med min computer eller en bog, og langsomt se soveværelset blive lysere og dagen starte. Desværre er den slags luksus forbeholdt få weekender – sådan er det når man arbejde 9-17 hver dag. Derfor er det meget godt med et quickfix til travle morgener – et hurtigt pift, med samme følelse af tid og ro som var det en søndag morgen.

Elizabeth Ardens nye duft ‘White Tea’ er skabt med fokus på zen og velvære. Da jeg var i Japan sidste efterår oplevede jeg deres imponerende te-kultur. En traditionel grøn eller hvid teceremoni kan vare flere timer og fungerer nærmest som meditation. Den nye parfume er inspireret af den japanske ro og lanceres med kampagnen #findyourmoment med fokus på at finde det øjeblik der giver dig ro og velvære i en travl hverdag.

White Tea har topnoter af italiensk mandarin, salvie og japansk hvid bregne og dufter af frisk havluft og hvide blomster. Jeg har altid bedst kunne lide lette parfumer, som dufter friskt – og der passer Elizabeth Ardens nye duft perfekt til min smag.

Sammen med Elizabeth Arden udlover jeg to White Tea produktsæt, bestående af duft, body lotion og body wash. Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar nedenfor hvad du gør for at #findyourmoment. Vinderen trækkes den 5. maj. Vinderen er fundet! Tillykke til Ane og Ida – jeg sender jer en mail 🙂

Parfumen kan blandt andet købes hos Magasin og Matas og kan allerede prøves i denne uge. Du kan også følge Elizabeth Arden på facebook HER.

22 kommentarer

 • Louise O

  Jeg går nogle lange ture og sørger for at forkæle mig selv med kvalitetsprodukter. Det kan f.eks være chokolade, te eller cremer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En god kop kaffe, en serie og ansigtsmaske er den ultimative mig-tid!
  Tak for en virkelig fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  For at det ikke skal være løgn, så læser jeg Harry Potter, når jeg skal slappe af. Jeg er ovenud forelsket i universet og kan drømme mig væk fra en travl hverdag, når jeg sidder med bøgerne i mine hænder. Jeg har efterhånden læst hver bog over tyve gange (desuden på både svensk, dansk og engelsk – den danske oversættelse må siges at være forfærdelig, btw), og det var også Harry Potter-bøgerne som fik mit til at studere Engelsk på universitetet 🙂
  Tak for evig inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  For mig er det at bruge den ekstra tid der skal til for at lave den perfekte kop kaffe, tage den med ind under dynen og nyde lidt ekstra morgentid – uden at tænke på alle de ting der også skal nås.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sundorf Christense

  Mit moment er, når jeg en gang imellem blander et glas O’boy og lapper de i mig med en teske foran computeren, mens der ses Matador. Det sker kun når jeg besøger mine forældre, og derfor elsker jeg det. Min mor er desuden kun til Arden, så hun bør få gaveæsken, hvis giveaway’en faldt af til mig. God aften. <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg smækker solbrillerne på (hvad enten det er solskin eller ej) og så går jeg ellers bare på må og få og uden egentlig at skulle noget. Så kommer man lige igennem alle tankerne og får luft, uden stress og jag. Efter sådan en mig-tur er der lige 100% højere til loftet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg går lange, lange ture i selskab med min bedste ven; min golden retriever, Nero! Han er altid glad og med på den værste, så han kan få selv de værste bekymringer til at virke ligegyldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Jeg sætter god og høj dansemusik på i lejligheden, mens jeg ordner alt, hvad der nu skal ordnes i en travl hverdag. Oprydning, tøjvask, rengøring osv. Gerne med en ansigtsmaske på imens. Og der skal selvfølgelig både danses og synges imens. Jeg bliver så glad af det. Ellers er det klart en lang gåtur med en kop kaffe i hånden og podcats i ørerne, der gør mig helt rolig 🙂 #findyourmoments

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg holder meget af at sidder i min vindueskarm og kigge ud på verden, der flyder forbi – særligt en rolig morgenstund, mens solen er på vej op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Cathrine

  Jeg ville gerne være typen, der havde tid til at meditere eller sidde roligt og læse en lang bog for hyggens skyld, men alenetid og at finde ro er noget af en luksus i en travl hverdag. Jeg finder nok mest ro, når jeg sidder i stillekupeen i Øresundstoget, og stirrer ud af vinduet, på min times lange tur frem og tilbage til studiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H

  Jeg finder ro i hverdagen, når jeg er til yoga, løber en tur eller drikker en kop te i mit eget selskab 😊 #findyourmoment

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  ej hvor skønt, har netop skrevet den på min ønskeliste i går aftes! noget jeg inderligt holder af er at sidde (evt. med en kaffe eller en god ven i min hånd) og blot betragte omgivelserne og andre mennesker – dét gir virkelig en indre ro!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mediterer, hører podcasts mens jeg drikker kaffe og spiser brunch eller ser en god serie ❣️

  KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  En lang gåtur og en kop te bagefter hjemme i sofaen<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg duller den på badeværelset med en god ansigtsmaske, duftlys og et glas rødvin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg spiller PlayStation med min kæreste. Han spiller oftest, da jeg har en skade i min tommeltot, men så kan jeg ligge med en dyne på sofaen og dirigere slagets gang – det får mig helt ned i gear 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg tænder en røgelsespind fra Astier de villatte der dufter som et japansk træhus, sætter noget Pharaoh Sanders på og danser rundt. seriøst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  En gåtur ved vandet tidligt om morgenen er det bedste jeg ved. Det er desværre heller ikke noget som sker så ofte, så derfor når det endelig sker føler jeg hvordan man føler sig helt rolig. Ingen planer eller gøremål udover at kigge udover vandet og mærke brisen 🐚#findyourmoment

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna-Gro

  Åh for hunde, for en lækker konkurrence. Jeg har muligvis en lidt atypisk måde at #findmymoment på. Noget af det bedste jeg ved er, at smække en god podcast og så tage ud og handle. Af en eller anden grund er der for mig noget meditativt i at gå rundt i en dagligvareforretning, stille og roligt og handle til den kommende uge 😉 Men en lang og stille morgen med en god kop kaffe, skal man heller ikke tage fejl af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nyde en GOD kop kaffe!
  #findyourmoment

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder super lækkert ! Efter jeg er blevet ældre er jeg også begyndt meget mere at gå efter rolige og lette dufte. Og selvom det er blevet skrevet er jeg også en stor yoga fan, og det er virkelig noget der er blevet super vigtigt for mig, når alting bliver lidt stressende og jeg bare vil fokusere op mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvis jeg skal helt ned i gear efter en lidt for travl dag eller finde fokus, så virker det for mig at bruge et kvarter på at gennemføre et af de korte yoga-programmer fra min yoga-app. Det virker lidt fjollet først, men det er hurtigt, og jeg synes det virker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23.04.17