16.04.17

Shopping Guide: Swimwear

fashionpolish_shopping_guide_swimwear_black_1

LOW BACK Mads Nørgaard HIGH WASTE Monki (top HERE + panties HERE) RUFFLES Monki LOW FRONT Her. SPORTY Adidas by Stella McCartney BALCONETTE H&M

Indeholder reklamelinks: Selvom der nok er et par måneder til jeg kaster mig i bølgerne herhjemme siger erfaring mig at man ikke skal være for sent ude når det gælder badetøj. Bikinisæson kan være temmelig skræmmende, især når man som mig bruger størrelse 40/42 i det meste tøj. Derfor går jeg altid efter sort badetøj, gerne i tykt spandex der strammer lidt ekstra ind over maven, eller højtaljede bikinitrusser. For et par måneder siden opdagede jeg det australske mærke Her the Label som udover at lave virkelig fint badetøj, også tager de smukkeste kampagnebilleder og deler flot inspiration på Instagram HER. Derudover synes jeg altid highstreetmærker som Monki og H&M laver pænt badetøj og så elsker jeg Mads Nørgaards helt klassiske sorte badedragt med dyb ryg.

It might not be beach weather just yet but swimwear often go out of stock as soon as summer starts so you better start looking! I’m a size 10 in most clothes so I always go for black slimming swimwear like thicker materials tucking in my stomach or high wasted panties. I really like the aesthetics of Australian swimwear brand Her the Label – be sure to follow them on Instagram HERE. High street brands like Monki and H&M are great for swimwear and I love Mads Nørgaard’s classic swimsuit with a low cut back.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16.04.17