07.04.17

10 Facts About Me

fashionpolish_10facts_1

Hvis der er nogle indlæg jeg elsker at læse hos andre bloggere er det 10 facts om… Så jeg tænkte jeg ville hoppe med på vognen og dele 10 ting I nok ikke ved om mig.

Jeg bliver 30 år i år. Siden jeg blev 25 år har jeg grædt på min fødselsdag af skuffelse over at blive ældre. Heldigvis varmer jeg op med virkelig mange 30 års fejringer i min vennegruppe inden jeg selv fylder rundt til oktober. Håber det hjælper lidt på chokket.

Jeg har en meget voldsom fobi for frøer. Jeg har været ekstremt angst for frøer (og tudser) siden jeg var barn, og har været i hypnosebehandling to gange. Hypnosen har hjulpet en lille smule, men jeg kan stadig ikke være i nærheden af moser og planlægger mine ferier efter om der mon er frøer eller ej. Det er også derfor jeg elsker at være på stranden om sommeren – der er næsten med sikkerhed frø-frit.

Jeg ser ufattelig dårligt og bruger -6 i kontaktlinser og briller. Det betyder også at jeg er ret klodset fordi jeg kan have meget svært ved at bedømme afstande.

Jeg elsker hunde. Faktisk sker det tit at jeg begynder at græde når jeg ser en sød hund. Jo små og pelsede jo bedre. Udover min bedstehundeven Winston er DE HER to de sødeste jeg har mødt.

Jeg har ingen videregående uddannelse. Jeg har læst Dansk et år på KUA og gik på KEA i tre uger før jeg droppede ud fordi jeg fik tilbudt et fuldtidsjob som moderedaktør på Soundvenue. Til gengæld har jeg arbejdet fuldtid siden jeg var 20 og altid misundt de lange universitetssommerferier!

Jeg har fire mindre søskende som efterhånden ikke er så små længere. Mine to søstre bor i København og studere og mine brødre bliver studenter til sommer. Derudover har jeg to bonussøskende som er ældre end mig. Big Family!

Jeg kommer fra Aarhus men har boet i København siden 2008. Jeg snakker stadig ret aarhusiansk, især hvis jeg har været hjemme på weekend eller været sammen med mine søstre. Kommer nok aldrig til at forstå hvorfor jeg ikke må kalde København K for Midtbyen eller Hovedbanen for Banegården.

Jeg startede min blog i 2009. Dengang hed den Shit & Chanel men siden fik en advarsel fra Google fordi man åbenbart ikke måtte mikse ordet Shit med Chanel.

Hvis man har læst med her på bloggen i lang tid ved I at jeg engang var helt korthåret. Det var faktisk ret smart, men det tog 4 år at vokse det langt igen og jeg har lovet mig selv aldrig at gøre det igen.

Jeg er virkelig A-mennenske og skal have min 9 timers søvn for at komme glidningsfrit igennem en arbejdsdag. Da jeg var barn fik min mor mig testet for narkolepsi fordi jeg så nemt kan falde i søvn alle steder.

Husk også at I kan følge mig på Instagram @fashionpolishdk og snapchat @sidselalling og og og på Facebook @fashionpolishdk. 

3 kommentarer

  • Gode “10 facts” for en gangs skyld 😀 Nogle gange kan de godt blive lidt “Fact om mig: Jeg kan ikke lide ost”-agtige.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07.04.17