Weekend på Nørrebro

Carry On

fashionpolish_carryon_longflight_newyork_1

GLASSES Ace & Tate JUST KIDS Patti Smith KNIT Filippa K HEAD PHONES Beoplay PANTS Mads Nørgaard HAND LOTION Byredo TOOTH BRUSH Hay LIP BALM Glossier

Indeholder reklamelinks: Jeg er elendig til at pakke. Jeg hader det, og pakker ofte alt for lidt og ender i kæmpe tøjkriser på mine ferier. Det prøver jeg at lave om på og heldigvis har Kat lavet en liste med de vigtigste ting til din håndbagage. Det vigtigste til en lang flyvetur er gode høretelefoner. Jeg er virkelig lydsart og kan gå helt i baglås hvis jeg sidder ved siden af en der snøfter eller smasker, så sound cancellation er min bedste ven på turen. Selvom jeg har planer om at se film det meste a vejen er det rart med en god bog til ventetiden i lufthavnen og Patti Smiths Just Kids foregår i New York og er fantastisk. Luften i flyet tørrer virkelig min hud og øjne ud, så jeg skal huske at pakke mine nye briller og masser af læbepomade og håndcreme. Faktisk har jeg tit en lille bandana over munden på lange ture ford jeg meget nemt bliver syg af flyluft. Sidst, men ikke mindst skal jeg have mit blødeste tøj på. Hvad har jeg mon glemt?

I hate hate hate packing. Thank you Kat for making THIS list of all the things I need in my Carry On bag. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend på Nørrebro