04.04.17

Weekend på Nørrebro

cocksandcows_norrebro_1

Indlægget er sponsoreret af Cocks & Cows

Jeg har boet på Nørrebro i snart 4 år. Da jeg flyttede ind i min lejlighed lige ved Den Røde Plads følte jeg virkelig jeg var langt fra Indre By hvor jeg boede før, men i løbet af ingen tid kom jeg til at elske min nye bydel.

Sammen med Cocks & Cows vil jeg give et lille indblik i en typisk weekend på Nørrebro. Jeg vågner altid tidligt – også selvom jeg har været ude. De bedste morgener starter med sol på min altan. Den er ganske lille, men der er plads til en stol og et lille bord så jeg kan nyde min the om morgenen. Jeg starter altid dagen med the (kvædethe eller jasmin) derhjemme og køber senere en kop kaffe to go hos Vi Mødes Gennem Ruden som ligger lige om hjørnet fra min lejlighed. De laver verdens bedste kaffe.

cocksandcows_norrebro_3

Denne dag var lidt tung for jeg havde været til 30 års fødselsdag aftenen før med dans til den lyse morgen. Godt jeg havde planlagt en burgerdate med HENDE her senere. Udover byens bedste udvalg af grønthandlere, halalslagtere og blomsterbutikker er min yndlingsbutik på Nørrebro, Acne Archives. Her har jeg gjort nogle af mine bedste køb og besøger butikken så ofte at min telefon automatisk logger ind på deres wifi.

cocksandcows_burger_2

Tømmermænd kureres med frisk luft, masser af væske og BURGERE. Noget af det bedste jeg ved, tømmermænd eller ej, er curly fries og onion rings – man kan få begge ting på Cocks & Cows. Vi bestilte både cheeseburger (i deres Sweet American-bolle), curly fries og onion rings samt ekstra meget dyppelse. Et godt tip er altid at bestille guacamole så man også kan tilføje lidt i burgeren. Cocks & Cows har i øvrigt lige fået ny menukort der blandt andet byder på en virkelig optur popcornsdessert! Følg dem på Facebook HER for flere opdateringer.

cocksandcows_burger_1

Min burgermakker Frede havde også lidt tunge støvler efter en festlig aften – vi blev ret hurtige enige om at det var verdens bedste ide at komme ud af døren og ind i Cocks & Cows pæne og Instagramvenlige lokaler på Ravnsborggade. Jeg elsker at have frokostaftaler i weekenden hvor man ikke har en bagkant men kan sidde og sladre og spise i flere timer og måske endda bestille en ekstra dessert eller et glas vin. Glæder mig til at det bliver varmt nok til at man kan sidde udenfor og hilse på alle dem jeg kender i nabolaget.

cocksandcows_norrebro_2

Efter burger kommer kaffe. En stor filterkaffe med minimælk fra Original Coffee ved Søerne – når vejret er godt er gåruten om søerne lidt for crowded, så jeg satte i stedet kursen nordpå hvor Kirsebærblomsterne er sprunget ud på Assistens Kirkegården. Den perfekte weekend slutter med film og popcorn, enten i Empire Biograf eller hjemme på sofaen. Hvad er jeres favorit Nørrebro-spot?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

04.04.17