03.04.17

Hello New York

newyork_fashionpolish_2

GUIDE BOOK Lost in New York SUNNIES Gucci CLOUD PAINT Glossier T-SHIRT Elisabeth + James

Indeholder reklamelinks: På lørdag sætter jeg kursen mod min yndlingsby New York ❤️. Det er tredje år jeg holder påske i byen og det er en tradition jeg sætter næsten lige så stor pris på som juleaften. Jeg skal bo hos en af mine venner de fleste dage og har ingen vigtige planer udover et besøg hos Glossier, pandekager hos Five Leaves, en tur i Century 21 og frokost på Jacks Wife Freda. Håber på forårsvejr og glæder mig helt vildt!

This Saturday I’m going back to my favorite city. Going to New York has become a easter tradition that I love. I’m staying with one of my friends and have nothing planned but stocking up on Glossier, eating pancakes at Five Leaves, going to Century 21 and having lunch at Jacks Wife Freda. Can’t wait!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03.04.17