03.04.17

Hello New York

newyork_fashionpolish_2

GUIDE BOOK Lost in New York SUNNIES Gucci CLOUD PAINT Glossier T-SHIRT Elisabeth + James

Indeholder reklamelinks: På lørdag sætter jeg kursen mod min yndlingsby New York ❤️. Det er tredje år jeg holder påske i byen og det er en tradition jeg sætter næsten lige så stor pris på som juleaften. Jeg skal bo hos en af mine venner de fleste dage og har ingen vigtige planer udover et besøg hos Glossier, pandekager hos Five Leaves, en tur i Century 21 og frokost på Jacks Wife Freda. Håber på forårsvejr og glæder mig helt vildt!

This Saturday I’m going back to my favorite city. Going to New York has become a easter tradition that I love. I’m staying with one of my friends and have nothing planned but stocking up on Glossier, eating pancakes at Five Leaves, going to Century 21 and having lunch at Jacks Wife Freda. Can’t wait!

2 kommentarer

 • Cecilie Falk

  Hej Sidsel,
  Jeg sætter kursen mod New York inden længe, og jeg synes at kunne huske at du har skrevet eller nævnt I jeres podcast (som forresten er det rene guld!), at du køber New Balance 990/991 et bestemt sted derovre? For hvis de kunne fåes lidt billigere herhjemme ville det jo være herligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie
   Jeg har købt mine i henholdsvis Footlocker, Opening Ceremony og været heldig at finde et par i Century 21 🙂
   Jeg har betalt omkring 1500 per par så det er vist ikke meget man sparer.
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03.04.17