SMART talk

& Other Stories Gift Collection

fashionpolish_andotherstories_giftcollection_1

Indeholder reklamelinks: Jeg elsker skrivebordsdimser. Pæne notesbøger, tape-dispensere, farverige tusser og sakse. Af samme årsag har jeg også en ægte kalender – kan simpelthen ikke finde ud af at bruge min kalender på min telefon – hvis jeg ikke skriver aftaler, møder og ideer ned i hånden forsvinder det fra min hjerne alt for hurtigt. Nå, det blev en lang forklaring på hvorfor jeg er så begejstret for & Other Stories’ nye Gift Collection. Den er fyldt med pæne bøger, æsker, mapper og min favorit læderkuverter som er perfekt til pas og boardingpass til min håndbagage. Find det hele HER.

Love the new Gift Collection from & Other Stories. Always been a huge fan of stationary and I especially love the little envelope, perfect for all my important documents on my upcoming trip to New York. Shop the collection HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART talk