16.03.17

Maria

maria_gerhardt_transfervindue_1

I november 2015, da Frede og jeg netop havde udgivet vores bog SMART, var vi til People’s Press’ årlige forfattermiddag på Designmuseum Danmark. En slags optakt til bogmessen, og selvom vi var stolte af vores nye bog følte vi os ærlig talt en smule malplacerede mellem ægte voksne forfattere på kryds og tværs til arrangementet. Jeg havde inden da mødt Maria Gerhardt et par gange hos Mads Nørgaard hvor hun lavede playlister til butikken og ofte havde spillet under sit DJ alias Djuna Barnes til arrangementer og fester. Til middagen på Designmuseet mødte Frede og jeg Maria i lobbyen hvor der var velkomstdrinks. Hun havde udgivet sin debutroman ‘Der Bor Hollywoodstjerner på Vejen’ gennem samme forlag.  “Jeg har bedt om at sidde sammen med jer”, sagde hun lige inden vi gik til bords. Jeg var helt paf, og ikke mindst ret stolt – for Maria havde en aura der gjorde man virkelig gerne ville have hun synes man var sej. Vi drak vin, og delte cigaretter mellem retterne og hun snakkede med sin sædvanlige morbide humor om sin sygdom. Torsdag aften gik Maria bort og jeg græd da jeg læste nyheden imorges. I weekenden vil jeg læse hendes nye bog ‘Transfervindue’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16.03.17