12.03.17

D – Vitamins

fashionpolish_prettyplease_mango_balenciaga_lipgloss_pieces_asos_1

LIPGLOSS Smith & Cult SUNNIES Asos BAG Balenciaga MULES Mango TOP Pieces

Indeholder reklamelinks: Solskinsvejret har virkelig gjort mirakler for mit humør og jeg kigger langt efter tynde bluser, åbne sko og farverige solbriller. De her lyserøde krabater fra Asos har jeg faktisk allerede klikket hjem og I kan se dem på HER. Ville bestemt ikke have noget imod at få resten af ovenstående ind i min garderobe – er dog lidt bange for om den fine top fra Pieces er meget gennemsigtig? Er der nogle af jer der har prøvet den i virkeligheden?

The sunshine here in Copenhagen is doing wonders for my mood. I wanna shop light tops, open shoes and colorfull sunnies. I actually hit the buy button on these babies from Asos last week and you can see them in action HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.03.17