What Ever #13

12.03.17

fashionpolish_tresbien_newbalance_sunbuddies_2

fashionpolish_tresbien_newbalance_sunbuddies_1

JACKET Tres Bien JEANS Weekday SNEAKERS New Balance (black version HERE) SUNNIES Sunbuddies

Søndag uden planer er det bedste jeg ved! Jeg er udpræget A-menneske og vågner senest kl 8 i weekenden. Det kan være virkelig irriterende hvis jeg har været ude dagen før, men når jeg ikke har tømmermænd er det hyggeligt at tusse rundt i lejligheden mens min kæreste og resten af byen sover. Denne søndag blev brugt med morgenmad på Vi Mødtes Gennem Ruden som ligger lige om hjørnet fra min lejlighed. Indretningen er lidt pudsig, men maden og kaffen er virkelig god og kan klart anbefales. Bagefter gik vi en tur i Nordvest og var forbi et par lejligheder der holdt Åbent Hus inden den stod på forårsrengøring derhjemme – jeg har delt en del snap fra min lejlighed på min Snapchat idag så skynd jer ind og se på @sidselalling.

Ah, Sunday! I love having no plans other than coffee and maybe a walk in my neighborhood. I also found the time to give my home a spring cleaning and actually shared a few snaps from my apartment on my snapchat – find me at @sidselalling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #13