The Spring Exhibition

Women’s Day

fashionpolish_8marts_2

SWEATSHIRT Mads Nørgaard  SUNNIES Asos JEANS Weekday

Indeholder Reklamelinks: Glædelig Kvindernes Internationale Kampdag. Jeg har fejret den på arbejde med lancering af vores GRLPWR sweatshirt og damefrokost på Cafe Europa med nogle af de sejeste damer jeg kender. Sidstnævnte blev der snakket med og om Trines kommende baby, Cathrines mangel på baby, Emilys kommende bryllup, Fredes families faste tradition om at holde 8. marts sammen, Maries breakup og alt mulig andet. Når jeg tager Mads Nørgaard-hatten af er vi jo lidt konkurrenter med hver vores blogs, Instagram og Snapchat – men det er virkelig optur at kunne kalde dem alle veninder, kolleger og samarbejdspartnere. Det er vel det 8. marts handler om – at skubbe hinanden op og frem.

Celebrating Women’s Day 2017 with Mads Nørgaard’s special edition sweatshirt – read more HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Spring Exhibition