What Ever #12

The Spring Exhibition

fashionpolish_springexhibition_1

Jeg elsker at tage på museer – især når selve bygningen eller rummene næsten er udstilling nok i sig selv. Sådan har jeg det med Glyptoteket som jeg besøgte HER, og sådan har jeg det også med Kunsthal Charlottenborg. Selvom Charlottenborg ligger midt i København var det faktisk først da jeg startede hos Mads Nørgaard – Copenhagen at jeg lærte stedet at kende. Vi skulle nemlig holde show under Copenhagen Fashion Week 3 dage efter jeg startede mit job der for tre år siden. Lige nu er der den årlige Forårsudstilling på Charlottenborg og jeg kan kun anbefale alle at tage et smut forbi. Udstillingen lukker allerede den 11. marts så det er ved at være sidste udkald for at få et Instagramfoto af  ballonloftet eller et af de pæne lyserøde programmer med hjem.

I love museums. Especially when the building and spaces almost is an exhibition in itself. Thats how I feel about Glyptoteket HERE and just how I feel about Charlottenborg. This is the last week to see the Spring Exhibition and it’s really worth a visit – just look at that balloon ceiling!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #12