Shopping Guide: Sunglasses

Politikens Poptillæg: Oscar Night

fashionpolish_politikenspodcast_oscar2017

På søndag er det Oscar Night og jeg skal sammen med min blogger BFF Frede rapportere live fra den røde løber i Empire. Det hele er en del af Politikens Poptillægs Oscar Special og vi skal både snakke yndlingskjoler gennem tiden og forventningsafstemme aftenens favoritter. Jeg har samlet nogle af mine all time favorites ovenfor. Lauren Hutton i Halston i 1975 er min personlige favorit. På andenpladsen kommer Gwyneth Paltrow i Ralph Lauren i 1999 og så må resten dele 3. pladsen – men er åbenbart glad for pasteller. Hvilken er jeres favorit? Der er vist stadig billetter til arrangementet på søndag – læs meget mere om det HER.

Are you ready for Oscar Night this Sunday? I will be a part of Politikens Poptillæg’s event in Empire Bio in Copenhagen. The last few days I’ve been looking back on my favourites dresses since Lauren Hutton wore Halston in 1975. Still my personal favorite! Which is yours?

1 kommentar

  • Jeanette

    Cate Blanchett i Givenchy, 2011. Så flot! Og Mandy Moore i Monique Lhuillier, 2011. Og selvfølgelig også Michelle Williams i Vera Wang i 2006.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Guide: Sunglasses