Trenchcoat

Beauty Guide: Chapsticks

fashionpolish_lipbalm_stick_1

EIGHT HOUR Elisabeth Arden LIP WAX Mario Badescu COLD CREAM Avène GRAPE Burt’s Bees LIP BALM Homéstick

Indeholder reklamelinks: Efter en uge med influenza og forkølelse har min hud og ikke mindst mine læber virkelig brug for ekstra pleje. Jeg prøver at bruge så lidt læbepomade som muligt da overforbrug faktisk giver tørrere læber, men i frostgrader er det ikke til at undvære. Jeg elsker helt klassiske læbepomader, som du ikke skal stikke fingrene i eller smøre, og har samlet nogle af mine absolutte favoritter som er ekstra gode til tørre og sprukne læber. Burt’s Bees’ læbepomade med pink grape giver endda lidt ekstra fylde fordi citrus prikker lidt i læberne så de hæver en smule, og så køber jeg altid et lager læbepomader med fra franske apoteker når jeg er i Paris.

After a week with the flu my skin and especially my lips need some ekstra care. I normally try to use chapsticks as little as possible as they actually makes your lips addicted to the balms and easier dries out, but in this cold weather there is no way around it. I like classic chapsticks where you don’t need to stick your fingers in them and I have found some of my personal favorites for extra dry lips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trenchcoat