05.02.17

Trenchcoat

fashionpolish_asos_acnestudios_2 fashionpolish_asos_acnestudios_1

CASHMERE KNIT Asos (grey version HERE) JACKET Acne Studios

En af forårets helt store hit tror jeg bliver lyse trenchcoats og mac-coats.. Enten i den helt enkle form som DENNE eller en mere oversize og moderne som DENNE fra Vetements. Sidste år købte jeg denne i Acne Archives og må indrømme den har brugt hele efteråret og vinteren i skabet. Glæder mig til varmere dage så jeg kan bruge den med åben, måske sammen med en løs skjorte og højtaljede jeans.

On off the seasons big trends is a classic mac or trenchcoat. Both a classic version like THIS or a more sculptural oversize version like THIS from Vetements. I found this gem in Acne Archives last year and can’t wait to use it open with jeans and a shirt.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

05.02.17