05.02.17

Trenchcoat

fashionpolish_asos_acnestudios_2 fashionpolish_asos_acnestudios_1

CASHMERE KNIT Asos (grey version HERE) JACKET Acne Studios

En af forårets helt store hit tror jeg bliver lyse trenchcoats og mac-coats.. Enten i den helt enkle form som DENNE eller en mere oversize og moderne som DENNE fra Vetements. Sidste år købte jeg denne i Acne Archives og må indrømme den har brugt hele efteråret og vinteren i skabet. Glæder mig til varmere dage så jeg kan bruge den med åben, måske sammen med en løs skjorte og højtaljede jeans.

On off the seasons big trends is a classic mac or trenchcoat. Both a classic version like THIS or a more sculptural oversize version like THIS from Vetements. I found this gem in Acne Archives last year and can’t wait to use it open with jeans and a shirt.

5 kommentarer

 • Ej hvor er den fed fra Acne! Føler det er præcis den model jeg har ledt efter til foråret ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Kære Sidsel
  Tusind tak for dit svar mht frakke fra Nørgaard. Jeg var så heldig at få den sidste i min størrelse. Meget positivt med svar. Kh Inge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Ej, hvor er den pæn din jakke! Kender du evt style navnet på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05.02.17