Weekend Mode

My Favorite Bijoux

fashionpolish_jewellery_1

WATCH Triwa (similar HERE) NECKLACE Pieces by Olga Bonne RING Fredesblog x Hvisk HAIR BARETTE Kanel 

Jeg går ikke så tit med smykker, mest fordi jeg glemmer at pynte mig de fleste morgener. Alligevel har jeg de sidste par år samlet et par enkle smykker jeg bruger igen og igen. Jeg kommer nemt til at forputte ringe og hårspænder i tasker og lommer så ingen af mine smykker har stor værdi – (undtagen DENNE ørering og se hvad der skete med den!) Uret fra Triwa har en lyserød skive og og er ellers ret maskulint hvilket passer godt til min stil. Halskæden er fra samarbejdet mellem Olga Bonne og Pieces og høster altid mange komplimenter. Signaturingen er designet af min BFF Frederikke for Hvisk – det er også hende der har haft de blå perlerøreringe med hjem fra Mexico. Hårspændet er nyt til samlingen og holder styr på løvehåret når pandehåret begynder at gro.

I don’t wear jewellery that often – mostly because I forget in my morning run. I wanna be better and collected a bit of my favorites including mexican beads from Frede and the collar between Olga Bonne and Pieces.

3 kommentarer

 • Carolina

  Hvor har du fundet uret henne? ☺ Og de er altså så fine dine øreringe! ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  NEEEEJ! Jeg havde ikke set, at du havde tabt din Celine-ørering. Pis os. Der er ikke noget værre end at miste smykker. Jeg tabte et Carré armbånd til sidste års distortion. Nok var værdien ikke uerstattelig, men jeg havde fået det af min søster, så jeg græd også lidt. Mener også øreringen var en gave fra din kæreste? Øv. Føler seriøst med dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så forfærdeligt! Jeg fik den i julegave af min kæreste så var helt knust da jeg opdagede den var væk 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend Mode