25.01.17

Shopping Guide: Beaded Earrings

fashionpolish_beaded_earrings_1

PINK J.Crew YELLOW Etsy CHERRIES Etsy BLUE Saks Potts

Indeholder reklamelinks: Hvis man er til legesyge accessories er perlesmykker, og især øreringe ikke til at komme udenom denne sæson. Celine viste vævede perleøreringe på catwalken for et par år tilbage og siden har mærker som Oscar Del A Renta, Saks Potts og Isabel Marant fulgt trop. Jeg var heldig at få to par af Frede som en souvenir fra hendes Mexico-eventyr og nu har jeg surfet internettet tyndt for fire budgetvenlige versioner til jer.

Beaded pearl earrings is the accessories of the season. Colorful, fun and often budget friendly. My blogger BFF Frede brought me two pairs from her vacation in Mexico and I have surfed the www for some alternatives for you lovely readers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25.01.17