Merci

Shopping guide: Spring Sneakers

sneakersguide_fashionpolish_1

Black NikeLab x Kim Jones Silver Nike Zoom SPRDN White Reebok Club C GREY New Balance 990

Indeholder Reklamelinks: Det er vist ingen hemmelig at jeg har et soft spot for sneakers. Jeg har virkelig mange og hvis jeg finder en model jeg rigtig godt lide køber jeg gerne et ekstra par så de ikke bliver slidt ned for hurtigt. Det betyder blandt andet at jeg nu har fire par New Balance 990 som er en af mine absolutte yndlingsmodeller. Nyt år og ny sæson betyder også en opdatering af sneakers-garderoben og jeg har samlet fire par sneakers som jeg synes dækker alle mine behov de næste mange måneder.

Nikelab x Kim Jones: 
Denne model er urimeligt dyre men virkelig smarte. Jeg elsker sneakers har lidt ekstremsport, outdoor vibe over sig (lidt ala Nike Presto) og så er det sjældent jeg finder pæne sneakers som er sorte med hvid hæl. Jeg har holdt skarpt øje om de skulle komme på udsalg men tror desværre jeg må bide i det sure æble og betale den fulde pris.

Nike Air Zoom SPRDN:
Frede har skrevet et langt teknisk indlæg om Nikes Spiridon HER – jeg elsker modellen som er både pæn til bukser eller med en lille strømpe til bare ben. Jeg har allerede origianlen med rødt swoosh, men denne version er perfekt match med hvide strømper.

Reebok Club C:
Denne model er måske ikke den mest moderne, men jeg vender tilbage til dem igen og igen. Den flade form og runde snude er nemlig perfekt til brede herrebukser og så er de lette at holde rene da det er ren læder på hele skoen.

New Balance 990: 
jeg har et helt særligt kærlighedsforhold til New Balance 990-model. Jeg så den første gang på Veneda som har den bedste sneakersstil. Jeg ledte og ledte efter modellen på nettet, kontaktede New balance i Danmark og undersøgte Ebay uden held. Heldigvis delte Naked min begejstring og fik en lille ordre hjem fra USA som jeg fik fingre i. Siden er den blevet mere udbredt, der er kommet flere forhandlere og lignende modeller til og da jeg var i Japan i efteråret købte jeg to par med hjem som jeg passer og plejer i frygt for de skal blive grimme for hurtigt. Hvis du ikke kan finde en 990’er i din størrelse minder 991 eller 530 om i formen.

New year means new sneakers and I found four of my absolute favourites this season. NikeLab x Kim Jones are expensive but just the right mix of tech shoes and fashion. Nike Zoom Spiridon in silver is a perfect match with white socks, Reebok Club C is an evergreen I use over and over again and New Balance 990 is a love affair I never want to end. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merci