What Ever #5

Shopping Guide: Knits

fashionpolish_knit_1

BLACK Magasin LIGHT GREY Filippa K TURTLENECK & Other Stories DARK GREY Elisabeth and James

Indeholder reklamelinks: Jeg elsker sweatre. Faktisk er strik det eneste jeg elsker højere end jakker som jeg skrev et indlæg HER. Min samling af sweatre fylder over halvdelen af mit garderobeskab og mine favoritter er uden tvivl kashmir. Det kan være en dyr fornøjelse men heldigvis findes der budgetvenlige versioner og alternativer. Mit vigtigste tip er at styre udenom kunststoffer da det både er elektrisk, skinner så grimt og holder ikke nær så længe som ren uld og kashmir.

I love knits. Knits is the only thing I love more than coats that I guided to HERE. My collection of knits takes of the space of half my closet and the main material is cashmere. My best tip is to stay away from material like polyester ad acrylic. Pure wool and cashmere knits stays pretty way longer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #5