Sale Scoop

What Ever #5

fashionpolish_whatever_3

Vintervejr med både sne og solskin.

fashionpolish_whatever_2

Nyt udsalgsscoop fra Acne Studios og uldne tæpper i min sofa.

fashionpolish_whatever_4

Analogkalender og besøg hos Gun-Britt hvor jeg får farvet mine bryn og vipper.

fashionpolish_whatever_5

Pussy Bow fra Saks Potts og striber i min nye cykel.

Det er igen blevet tid til et What Ever-indlæg med billeder fra ugen der er gået. Jeg har købt en ny cykel og selvom det er lidt kedeligere at bruge penge på cykel fremfor tøj på udsalg elsker jeg den allerede. Jeg har været forbi Gun-Britt og luftet min blomstrede Saks Potts-kjole på Mangia sammen med Frede.

Another week. Another What Ever post with pictures from my past week.

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale Scoop