Shopping Guide: Coats

Sale Scoop

acnestudios_sale_1

Sidste jul fik jeg DENNE i julegave af min kæreste og den er blevet brugt flittigt de sidste 12 måneder. Derfor blev jeg også virkelig begejstret da jeg så at Acne Archives i Elmegade har sat hele deres læderkollektion ned med 50%! Jeg tænkte jeg ville dele tippet med jer hvis I også har en svaghed for indholdet i de lyserøde æsker. Jeg købte den orange clutch i nummeret mindre end den jeg allerede har – helt perfekt til at holde styr på småting i min større tasker.

Last year my boyfriend got me THIS for Christmas and I’ve been using it a lot the last 12 months. If you are near Copenhagen and Elmegade I wanted to share a tip that they sell all of their leather accessories with a 50% discount in Acne Archives. I already bought the orange one – perfect for all the bits and pieces I normally can’t find in my bigger bags.

 

2 kommentarer

  • Sofie

    Uh, har ledt efter netop den længe! Må jeg spørge om hvad prisen var?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping Guide: Coats