More Sale Shopping

Shopping Guide: Coats

fashionpolish_coats_sale_1

Camel Coat Isabel Marant DOWN JACKET Topshop Boutique MENS COAT Mads Nørgaard PEACOAT Filippa K

Hvis der er noget jeg har meget af i min garderobe er det frakker. Jeg synes en smuk frakke kan gøre et simpelt outfit bestående af jeans og en trøje både smart og ekslusivt og så er der ikke noget mere kedeligt end at tage den samme frakke på hver dag hele vinteren. Jeg har kigget tilbage i mit frakkearkiv og fundet gode et par alternativer der er til at betale og som vil holde i din garderobe de næste mange sæsoner.

If there is a thing I can’t get enough of, it’s coats! A great coat can change an outfit from boring to exclusive in a heartbeat. I looked back in my coat archive and found some online wonders that last more than a single season.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More Sale Shopping