What Ever #4

More Sale Shopping

fashionpolish_sale_1

BLAZER & Other Stories SLIPPERS Acne Studios SKIRT Marni DRESS Topshop Boutique SUNNIES Gucci 

Indeholder reklamelinks: Jeg har allerede guidet lidt til udsalg HER med mere sikre og enkle items. Men udsalg betyder også at du kan få noget smukt og unikt fra nogle af de mærker du normalt ikke har råd til. Sådan har jeg det med det italienske mærke Marni. Jeg synes de laver de smukkeste prints og mønstre. Sidste år fandt jeg DENNE kjole sat ned med 80% og selvom mønstret måske stritter lidt fra resten af min garderobe elsker jeg den stadig. Denne gang drømmer jeg om den blomstrede nederdel som ville være pæn med en strik og løs blazer nu og fin til sommer med en hvid t-shirt.

Another list of sale items I wouldn’t mind bringing to my closet. In my shopping guide HERE I showed some more timeless pieces, but sale also gives you an opportunity to buy unique styles you normally cant afford. That’s how I feel about Marni. I love their prints. Last year I found THIS dress on a 80% off sale and I still love it. This flower skirt would be perfect with a knit and loose fitted blazer now and a clean white T-shirt this summer. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #4