30.12.16

Sale Shopping

fashionpolish_sale_1

 

BRA & Other Stories PANTS Toteme EARRINGS Pilgrim SKIRT Acne Studios CASHMERE KNIT Joseph SHOES Miu Miu

Indeholder Reklamelinks: Jeg elsker udsalg. Det ved de fleste der har fulgt denne blog gennem årene. Jeg dedikerede et kapitel i #smartthebook til udsalgsshopping og det kan I læse eller genlæse HER. Januarudsalget er min personlige favorit for der sættes efterårs-og vintervarer ned og det betyder blød kashmir og mørke farver. Jeg har samlet et par favoritter i den mere ekslusive kategori; udsalgsfund der kan holde i garderoben i flere sæsoner uden at blive grimt eller umoderne.

I love a good sale. Especially in January when the fall and winter collection is available to a reduced price. The items showed above is all in a more luxury scale but styles that lasts more than one season both in quality and style. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30.12.16