My Style 2016

Arndal Spa

fashionpolishlately_jan_2
fashionpolish_arndalspa_1

Interiørbilleder er lånt fra Arndals hjemmeside

Behandlingen er sponsoreret af Arndal Spa. Jeg sluttede 2016 af med en behandling hos Arndal Spa i Store Kongensgade. Det var faktisk en ekstra fødselsdagsgave til min kæreste som har fødselsdag dagen inden nytår. Vi fik begge Arndals nye behandling Papaya Pleasure som måske lyder lidt pornoagtigt, men klart kan anbefales. Behandlingen består af en tørbørstning af hele kroppen samt massage hvor man bliver smurt ind i en papayagel. Til sidst får man en ansigtsbehandling med nakkemassage og min hud var babyblød bagefter. Der er adgang til Arndals spaområde både før og efter behandlingen med dampbad, sauna og boblebad. Jeg elsker spa og behandlinger og gør det alt for sjældent. Det skal der laves om på i 2017!

Just before New Year’s I had the pleasure of trying Arndal Spa’s Papaya Pleasure treatment. It was time well spend with a body massage and facial in the beautiful spa in the center of Copenhagen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Style 2016