Céline

New Year #3

fashionpolish_newyear_3

BLAZER Mango PANTS Mango CLUTCH Loewe EARRING Sophie Bille Brahe SNEAKERS NikeLab Air Zoom x Kim Jones

Indeholder Reklamelinks: Mit sidste bud i denne omgang på nytårsgarderoben. Jeg har helt sikkert et par flade sko med i tasken til nytår for jeg danser bedst i sneakers og er en pivskid når det kommer til ømme fødder. Et enkelt suit med hvide sneakers og eksklusive accessories kan være mindst lige så elegant som en fin kjole. Se mine andre Nytårssæt HER og HER

My last moldboard for New Year’s is a clean suit, white sneakers and exclusive accessories. Let’s face it, you dance way better in kicks and these by Kim Jones for NikeLab is almost as pretty as Prada. See my other outfit ideas HERE and HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Céline