New Year #3

My Style 2016

fashionpolish_mystyle_1

Ligesom mit TV er fyldt med Året Der Gik programmer, har jeg samlet nogle af mine favorit-outfits fra året der er gået. Når jeg kigger bloggen igennem kan jeg se hvor ens jeg går klædt, hvor meget to go kaffe jeg har brugt penge på i år og hvor mange solbriller jeg egentlig har. I kan se alle mine outfits i kategorien My Style i toppen af bloggen. Hvilket mon er jeres favorit?

As the year ends I have looked back on 2016 in outfits. One of my new year resolutions was to let my hair down and as you can see I succeeds. I also recognize that I wear pretty much the same all the time, spend too much money on to go beverages and might have too many sunglasses. You can see all my outfit posts in the category My Style on the top of the blog. Which look is your favorite?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year #3