New Year #2

Céline

fashionpolish_celine_1

Indeholder Reklamelinks: Som jeg viste i mit indlæg HER fik jeg den smukkeste Céline-ørering af min kæreste i julegave. Jeg har sukket efter den virkelig længe og den er helt perfekt i virkeligheden. Jeg vil bruge den alene som her, eller sammen med mine øreringe fra Pieces by Olga Bonne hvis det skal være ekstra festligt.

As I showed you HERE I got the most beautiful Céline earring from my boyfriend for Christmas. I have been dreaming of it for such a long time and it’s even more perfect than I imagined. I can wear it alone or with my Pieces by Olga Bonne earrings for a little extra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year #2