28.12.16

New Year #2

fashionpolish_newyear_2

SKIRT Asos SUNNIES Ray-Ban TOP H&M EARRINGS Sabrina Dehoff MULES Prada

Indeholder Reklamelinks: Som sagt er jeg temmelig meget i vildrede om mit nytårsoutfit og tænker jeg nok ikke er alene. Derfor kommer her endnu et bud på det perfekte sæt til årets sidste aften (Se første indlæg HER.) Jeg synes de lyserøde sko fra Prada er noget af det fineste og passer perfekt til lak og og skinnende accessories.

Another take on a potential outfit for the last night of the year – See my first post HERE. I really love the pink satin mules from Prada especially mixed with a cheesy fabric like the patent skirt and shiny accessories. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28.12.16