Fantastic Franca

My Christmas

fashionpolishlately_jul_1

Juletræ, decembersol og mønstermix hos min far i Aarhus.

fashionpolishlately_jul_2

Må lige prale med min løbetur 1. juledags morgen i Marselisborg Skoven og Mindeparken.

fashionpolishlately_jul_3

Verdens smukkeste ørering fra min kæreste og gåtur inden juleand og risalamande.

Glædelig jul! Håber I alle har haft en dejlig juleaften. Jeg er i Aarhus hos min far, hans kone og mine fire mindre søskende. Alt var som det skulle være både med middag, juletræ og gaver. Jeg fik blandt andet en Céline ørering som jeg har drømt om meget længe. Den skal jeg uden tvivl have på til nytår.

Merry Christmas. Hope you had the best Christmas Eve. Mine was spend in Aarhus with my dad and was very close to perfect. My boyfriend gave me the most beautiful Céline earring just in time for New Year’s Eve.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastic Franca