J. W Anderson & Chloë Sevigny

14.12.16

fashionpolish_stories_acnestudios_madsnorgaard_1

fashionpolish_stories_acnestudios_madsnorgaard_2

Indeholder Reklamelinks: COAT Mads Nørgaard KNIT Acne Studios (similar HERE) PANTS & Other Stories SNEAKERS Stan Smith (pink HERE)

Jeg synes jeg har lidt for travlt i den her uge, pludselig gik det op for mig der er en uge til jul og jeg har titusind ting jeg skal nå. Derfor har jeg heller ikke nået alle de hyggelige juleevents som bliver holdt rundt omkring hos danske mærker og butikker, men idag lancerer mine med Society-B damer deres seje skosamarbejde med Gardenia og jeg har ryddet kalenderen. Frede, Katrine, Marie og Mie har designet deres helt egne sko i anledningen af Gardenias jubilæum og eventet er åbent for alle. Læs mere på Facebook HER.

December suddenly became super busy which means I haven’t been to as many cozy Christmas events as I had wished to. Today my fellow Society-B ladies launch their collab with Danish shoe brand Gardenia and I have cleared my schedule! Frede, Katrine, Marie and Mie designed a pair of pumps each and the launch today is open for all. Read more on Facebook HERE.

2 kommentarer

 • Nikoline

  Du ser altid så pæn og gennemført ud! Jeg er (seriøst) begyndt at tænke “what would sidsel do”, når jeg har tøjkrise, og så ender jeg som regel i sneakers, herrebukser, cashmere og en god frakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay hvor er du sød! Jeg gør det samme med Elin Kling (og har endda skrevet et helt kapitel om det i SMART) så det er lidt af en ære.
   KH Sidsel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J. W Anderson & Chloë Sevigny