What Ever #2

Christmas Gift Guide: Mom

fashionpolish_christmas_mom

GLOVES Gina Tricot BODY BALM Aesop SLEEP MASK Holistic Silk GLASS BOWL To Trin Ned BRACELET Kyoto Tango BOOK LIGHT Asos CUP Duralex

Endnu en julegaveguide, denne gang til den vigtigste kvinde i dit liv; mor. De fleste mødre ønsker sig sjældent noget så mit bedste bud på gaver er bløde forkælelses-gaver som en velduftende creme, bløde vanter eller sovemasken fra Holistic Silk med tørret lavendelblomster indeni. De blå Duralex-kopper drømmer jeg lidt om selv at få i mit køkken og den lille arkitektlampe er virkelig smart til mørke aftener.

Another list of gift ideas. This time for the most important person in your life; your mom. Spoil her with fluffy and scented gifts like a warm pair of gloves, a new body balm or the lavender sleep mask from Holistic Silk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #2