09.12.16

Christmas Gift Guide: Sister

fashionpolish_christmas_giftguide_sister

Indeholder Reklamelinks: Marble Agenda Ohh Deer BEANIE Lovechild 1979 SOCKS Asos POSTER Matisse at Stilleben EARRINGS Etsy SNEAKERS Reebok ‘Club Champion’ VASE Ellos

Næste endestående indlæg med julegaveinspiration er til din søster, svigerinde eller BFF. Jeg har prøvet at finde nogle gode men ikke for dyre gaver – faktisk koster de alle under 500 kr. Vasen fra Ellos minder lidt om den jeg har drømt om længe fra Svenskt Tenn. Perleøreringene har jeg fundet på Etsy som er et sandt paradis af hjemmelavede dimser og den marmorerede kalender fra Ohh Deer er simpelthen så fin i farven.

Another December day. Another gift guide. This one is for your sister, sister in law or BFF. The glass vase from Ellos is very similar to the much more expensive dream vase from Svenskt Tenn and the beaded earrings is a found from hours of Etsy searching – made by a nice lady in Texas. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

09.12.16