What Ever #1

Christmas Gift Guide: Boyfriend

fashionpolish_christmasguide_boyfriend

Indeholder reklamelinks: HEADPHONES B&O Play FACE CREAM Kiehl’s ART WORK Joakim Ojanen T-SHIRT Bianca Chandon JEANS Acne Studios GLOVES The North Face BOOK Phil Knight

Min julegaveguide fortsætter. Denne gang til manden i dit liv. Jeg har lavet den udfra min kærestes ønsker men tænker den godt kan bruges til en ungdommelig far eller smart bror. Bogen ‘Shoe Dog’ handler om Nikes grundlægger Phil Knight og skulle være helt forrygende. Handskerne fra North Face er både pæne og så kan man bruge sin telefon uden at tage dem af – smart. Kom endelig med flere bud på gode kærestegaver – min har nemlig allerede fødselsdag et par dage efter jul.

My Christmas gift guide continues. This time we focus on the boys in our lives. This is made from my boyfriend’s wish list but would maybe fit a young spirited dad or your fashionable brother? The book Shoe Dog is about Nike’s founder Phil Knight and should be amazing. The gloves by North Face is made with tech so you can use your phone without getting frostbites – clever! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What Ever #1